Първата Годишна конференция за строителство и инвестиции 2022“  на списание

...
Първата Годишна конференция за строителство и инвестиции 2022“  на списание
Коментари Харесай

Първата годишна конференция за строителство и инвестиции на Мениджър събира бранша и властта на дискусия

Първата „ Годишна конференция за строителство и вложения 2022 “  на списание " Мениджър " ще се организира през днешния ден, от 13:30 ч. в столичния хотел  Hyatt Regency Sofia.

Събитието ще започва с откриваща презентация на Кристофор Павлов, основен икономист на УниКредит Булбанк , в която ще бъдат показани икономическите прогнози на експертния екип на банката за 2023 година и въздействието им върху бизнес средата.

В четири дискусионни панела ще бъдат разисквани опциите за ускорение на инфраструктурните планове в България, както и провокациите пред тях; развиването на жилищния пазар в страната; еволюцията на градската среда и новата офис действителност.

В първия панел участници ще бъдат арх. Иван Шишков, длъжностен министър на районното развиване и благоустройството; инж. Светослав Глосов, почетен ръководител на Камара на строителите в България; Мартин Георгиев, директор на дирекция „ Координация на стратегии и план “ към Министерство на превоза и известията. Във фокуса на полемиката ще бъдат инфраструктурните планове и по-бързата им и качествена реализация . Модераторската роля за тази полемика е на Илия Вълков , заместител основен редактор на списание „ Мениджър “.  

Доколко резистентен е жилищният пазар у нас е главната тематика на втория панел. Участие ще вземат инж. Георги Шопов, ръководител на УС на Националната асоциация на строителните предприемачи; арх. Пламен Пламенов Мирянов, шеф на АРТЕКС ПРОЕКТ и член на УС на „ АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ “ АД; Димитър Савов, изпълнителен шеф на BLD; Димитър Димитров , изпълнителен шеф на Алтерко. Модератор ще бъде Полина Стойкова , изпълнителен шеф на Bulgarian Properties.

Третата полемика ще засегне положителните подходи за еволюция на градската среда . Примерите за това ще дадат Георги Георгиев , председател на Столичен общински съвет;  арх. Здравко Здравко в, основен проектант на Столична община; Сергей Петров , изпълнителен шеф на " Варна - Европейска младежка столица " и основател на съдружие " Таляна " ; Димитър Василев , ръководител на Български бизнес конгрес и координатор на " Европейски стартъп градове " и Тодор Попов , шеф на Дирекция “Административно, правно и осведомително обслужване ” на община Габрово. Модератор ще е Иван Велков , член на УС на БСК, ръководител на БГФМА и FIABCI.

Закриващият панел ще покаже новата офис действителност и по какъв начин фирмите се приспособяват към нея. Сред главните участници в него са Таня Косева-Бошова , ръководител на УС на Асоциация на притежателите на бизнес здания в България; Силвия Павлова , създател на PropTech Bulgaria & CSEE PropTech, член на борда на Европейската проптех асоциация; арх. Никола Георгиев , шеф, SGI Architects & Masterplanners; Димитър Стоянов , Solution Engineer, Алтерко. Дискусията ще бъде модерирана от Йордан Кръстев , управител „ Офис площи “  в Cushman & Wakefield Forton

Регистрацията за събитието към момента е допустима. Можете да заявите своето място в залата

Основен сътрудник на събитието: 

С поддръжката на:, , , , , , , , , 

Партньор на коктейла:,

Институционални сътрудници: , , , , 

Медийни сътрудници: , , , , , , 

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР